Accountor Maliebaanloop

MALIEBAANLOOP ZONDAG 15 OKTOBER 2017

© 2017 A.V. Phoenix Maliebaanloop | Beeld: Michel Rey Contact

Programma

Hier vind je alle informatie over de Maliebaanloop, van het programma tot de route voor als je met de auto of met het openbaar vervoer naar deze gezellige loop afreist.Startnummer

Je kunt je startnummer ophalen bij de Run2Day-winkel op de Mariaplaats in Utrecht. Dit kan alleen als je een mail ontvangen hebt met daarin je startnummer. Dit is mogelijk tot zaterdag 14 oktober 16.00 uur. Heb je je deze week pas ingeschreven, bijvoorbeeld maandagavond 18:00 uur? Dan ligt je nummer zaterdag klaar in de winkel.

Geen tijd om je startnummer op te halen: op zondag 15 oktober bij de inschrijfkraam leggen wij hem voor je klaar.


Plattegrond inschrijvingen en warming-up

Stacks Image 236

Tijden


  • 10:30 1K jeugdloop 4 tot en met 6 jaar (jongens)
  • 10:40 1K jeugdloop 4 tot en met 6 jaar (meisjes)
  • 10:55 1K jeugdloop 7 jaar
  • 11:05 1K jeugdloop 8 jaar
  • 11:20 1K jeugdloop 9 jaar
  • 11:30 1K jeugdloop 10 tot en met 11 jaar
  • 11:45 1K jeugdloop 12 tot en met 13 jaar
  • 12:15 6K & 10K E-Fiber prestatieloop
  • 12:15 6K & 10K teamloop
  • 13:30 10K Run2Day wedstrijdloop (alleen voor Atletiekunieleden met wedstrijdlicentie)


Instructie bevestiging startnummer

Stacks Image 230


Informatie afzonderlijke programmaonderdelen

Verzorging

Stacks Image 240
Onderweg en aan het einde van de loop wordt er drinken uitgereikt. Bekijk de locatie op de plattegrond die bij de inschrijving-kraam staat.
Ook de de masseurs van Velofit zijn weer aanwezig!Route naar de Maliebaan

Per openbaar vervoer
Neem lijn 28 richting De Uithof. Uitstappen doe je bij de halte Stadsschouwburg op de Lucasbrug. Daar ga je rechtsaf de Maliesingel op en wandel je in vijf minuten naar het start/finish gebied.
Let op: vanwege de Maliebaanloop worden bepaalde wegen afgesloten en rijdt lijn 8 (Diaconessehuis / Fockema Andrealaan) via een andere route die je niet in de buurt van de Maliebaan brengt.
Voor vertrek- en haltetijden kun je terecht op
U-OV. Je kunt je reis ook per openbaar vervoer plannen via www.9292ov.nl.Per auto
Klik hier voor een kaartje met de verschillende aanrijroutes. Hieronder worden de routes uit verschillende richtingen beschreven.

Vanuit Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

bij knp. Oudenrijn eerst A12 richting Arnhem aanhouden, vervolgens borden "Jaarbeurs/ringweg Zuid" volgen. Afslag Hoograven/Lunetten (nr. 18) nemen, aan het einde van deze afrit borden "centrum" aanhouden. Vervolgens aan het einde van de afrit "Stadion" 2 keer linksaf, onder de weg door bij de verkeerslichten rechtdoor.
Na het passeren van de spoorbrug ga je bij de eerste verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten sla je rechtsaf. Je komt nu op de Tolsteegsingel, waar je de auto kunt parkeren. Je kunt ook verder rijden om op de Maliesingel een parkeerplaats te vinden. Van daar kun je naar de finish lopen, waar ook de inschrijving plaatsvindt.

Vanuit Den Bosch, Eindhoven en Breda

Over A2: zie route Amsterdam
Over A27: direct na knp. Lunetten borden "Ring Utrecht (oost)/Amersfoort" aanhouden, bij knp. Rijnsweerd borden "centrum" volgen. Bij verkeerslichten linksaf en eerste afrit "Stadion" nemen. Aan het einde van deze afrit rechtsaf, vervolgens bij de verkeerslichten rechtdoor. Het vervolg van de route is gelijk aan de route vanuit Amsterdam.

Vanuit Arnhem

Voor knp. Lunetten Hilversum/Almere aanhouden, na het knp. borden "Ring Utrecht (oost)/Amersfoort aanhouden. Bij knp. Rijnsweerd borden "centrum" volgen. Bij verkeerslichten linksaf en eerste afrit "Stadion" nemen. Aan het einde van deze afrit rechtsaf, vervolgens bij de verkeerslichten rechtdoor. Het vervolg van de route is gelijk aan de route vanuit Amsterdam.

Vanuit Hilversum/Almere en Amersfoort

Bij knp. Rijnsweerd borden "centrum" volgen. Bij verkeerslichten linksaf en eerste afrit "Stadion" nemen. Aan het einde van deze afrit rechtsaf, vervolgens bij de verkeerslichten rechtdoor.Onze hoofdsponsor

Stacks Image 177
Accountor is sinds 2015 hoofdsponsor van de Maliebaanloop.

Onze subsponsoren

Stacks Image 221
Stacks Image 224
Stacks Image 227